Cabinet de avocatura Cujas Baroul Paris

Infiintat in 1995, cabinetul de avocatura Cujas face parte din Baroul de avocati Paris, Franta.

Membrii cabinetului de avocati Cujas sunt specializati in domenii diverse si complementare si intervin pe tot teritoriul Frantei. Toti membrii cabinetului vorbesc limba româna.

Principalele sale activitati sunt: dreptul societatilor, dreptul comercial, dreptul penal si dreptul familial.

Deasemenea un aspect important al activitatii cabinetului de avocati Cujas îl constitue dreptul comunitar. Drept complex, acest domeniu necesita o cunostiinta aprofundata a legislatiei altor domenii: comercial, social, penal, civil, administrativ.

Clientela cabinetului este extrem de diversificata ca origine si ca domenii de interventie.

Relatiile istorice, culturale si economice dintre România si Franta, integrarea României in spatiul comunitar european au condus la o prezenta din ce in ce mai importanta a cetatenilor români si a firmelor românesti pe teritoriul Frantei.

Cabinetul de avocatura Cujas a cunoscut înca de la crearea sa o importanta activitate in domeniul serviciilor juridice solicitate de cetatenii români deja stabiliti pe teritoriul Frantei sau avand in proiect aceasta stabilire si al firmelor românesti care doresc sa se implanteze in Franta sau care intalnesc dificultati in relatiile comerciale cu parteneri firme franceze. Cabinetul nostru pune la dispozitia tuturor cetatenilor români si firmelor românesti care doresc sa faca apel la serviciile unui avocat român în Franta competentele sale dobandite prin practica a aproape 20 de ani de barou in Franta.

Infiintari de firme in Franta, puncte de lucru in Franta, filiale, sucursale sau birouri de reprezentanta, consultanta juridica specializata in domeniul privind detasarea de salariati în Franta, prestarile de servicii in Franta cu firma din România, contractarea de lucrari in Franta de catre firmele din România, subcontractarea, subantrepriza în Franta cu firma din România, litigiile civile, penale sau administrative in fata tuturor instantelor de judecata franceze, sunt unele din domeniile principale de interventie ale cabinetului de avocati Cujas.

  • Si vous avez reçu récemment une décision préfectorale, refus de titre de séjour, oqtf, etc, et que vous souhaitez e… https://t.co/tbefGrfQ2A